Бюлетин

Дискусия на тема “Пазарът на имоти в динамична среда” започва в София днес

Real Estate Homeownership Homebuying  - VisionPics / Pixabay

Последната за годината експертна бизнес дискусия на тема “Пазарът на имоти в динамична среда” организира сайтът за обяви за недвижими имоти Imoti.net от 15:00 часа днес в хотел “Хаят Риджънси София”, съобщиха организаторите на форума.

Какво е развитието на пазара на жилища в София през изминалото деветмесечие във високия сегмент ще разкрие Невена Стоянова от ” Луксимо Файнест Естейтс” (Luximmo Finest Estates). Повече за особеностите на пазара на недвижими имоти ще научим от Христо Георгиев от “айХоум Риъл Естейт” (iHome Real Estate). Какви са предизвикателствата пред новото строителство в българската столица ще коментира Георги Шопов, председател на Управителния съвет на Националната асоциация на строителните предприемачи (НАСП).

По време на специализираното събитие Даниела Иванова от “Пощенска банка” ще запознае присъстващите с анализ на жилищното кредитиране и с потенциалните възможности при ипотеките. Повече за оценяването на имоти в динамична среда ще коментира Ценка Божилова от “Адванс експертни оценки”.

Може ли всички необходими документи за имоти да бъдат осигурени от едно място – отговор на този въпрос ще даде Радослав Данков от “Мирител”. В рамките на бизнес дискусията PropTech през призмата на инвестиции по време на криза ще коментира Силвия Павлова от “Проптех България” (PropTech Bulgaria).

Статистически данни и сравнителни анализи ще очертаят икономическата несигурност и въздействието й върху пазара на недвижими имоти през 2022 г., които ще бъдат представени в експертен анализ на гл. ас. д-р Мирослав Владимиров от “ЕРА недвижими имоти”. Водещ на бизнес дискусията ще бъде Снежана Стойчева – управител на Imoti.net.

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

BUILT.BG С КАФЕТО СУТРИН

Започнете деня си с най-важното и интересното от света на строителството, икономиката и инвестициите. Всяка сутрин в 7 ч. Директно в имейла ви.

Още от Built.bg

Създателите

Коментари и анализи

Избрано за Вас

Инфраструктура

Архитектура

Градска среда и Урбанизъм

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

Бохемски истории

Be Green

Войната в Украйна

Built.bg Podcast

Последвайте ни

Запиши се за електронния бюлетин на Built

Само качествено съдържание, без спам