Бюлетин

Днес в Габрово започва Лятна строителна академия

Снимка: stroi.academy

Тридневна Лятна строителна академия започва днес в Габрово. Това е пето издание на форума, предназначен за ученици от 11 и 12 клас, както и студенти в първи курс на своето следване. Участниците са с интереси и желание за развитие на уменията и знанията в строителния сектор.

През трите дни от академията участниците ще имат възможност да бъдат част от продуктивна и приключенска среда, ще вземат участие в 10 работни площадки, ще се справят с казуси и строителни задачи, използващи едни от най-иновативните материали и технологии в сектора, посочват организаторите.

Двадесет ментори, сред които директори, строителни инженери, проектови ръководители, супервайзъри, демонстратор технолог, търговски представители, технически консултанти, изобретател и други, ще споделят своя опит и знания. Освен професионалните знания, участниците ще натрупат опит и в работата в екип.

Мисията на Лятна строителна академия е да създава среда за развитие на млади и мотивирани личности, да подобрява качеството на човешкия ресурс в строителния сектор, който е основният катализатор на успехите и качеството на средата, в която живеем, посочват организаторите. Събитието ще се състои на площад „Възраждане“, а всички граждани могат да наблюдават процесите отблизо на централния площад пред Община Габрово.

Лятната строителна академия се организира за пета година в Габрово, като до сега са се включили над 300 участници от 15 български града. Повече от 50 партньорски компании са подкрепили инициативата на Христо Христов, а менторите, споделили своя опит пред подрастващите, са над 70.

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

BUILT.BG С КАФЕТО СУТРИН

Започнете деня си с най-важното и интересното от света на строителството, икономиката и инвестициите. Всяка сутрин в 7 ч. Директно в имейла ви.

Още от Built.bg

Създателите

Коментари и анализи

Избрано за Вас

Инфраструктура

Архитектура

Градска среда и Урбанизъм

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

Бохемски истории

Be Green

Войната в Украйна

Built.bg Podcast

Последвайте ни

Запиши се за електронния бюлетин на Built

Само качествено съдържание, без спам