Бюлетин

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Експерти ще обсъдят имотния пазар в София на бизнес форум през март

Сайтът за обяви на недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, организира втори бизнес форум на 6 март в Интер експо център в София, който ще започне в 14:00 часа, съобщиха организаторите на дискусията. “Предизвикателствата пред пазара на имоти – политически, икономически, технологични” отново ще бъде основната тема, по която експерти в имотния бранш и бизнес средите ще очертаят и обсъдят промените и състоянието на имотния пазар през 2023 г.

Експертната среща в София ще започне с Димитър Христов от агенция за недвижими имоти “Явлена” София, който ще направи анализ на пазара на жилищни имоти в столицата и региона. По отношение на новото строителство, неговото качество и цените, на които се предлага, повече информация ще даде инж. Георги Шопов от Националната асоциация на строителните предприемачи.

По време на бизнес форума Даниела Иванова от Пощенска банка ще разкрие какви са предизвикателствата и възможностите пред жилищното кредитиране за 2023 г.

Венцислав Златков от Imoti.net ще представи важни функционалности във водещия сайт за недвижими имоти, а след това аудиторията в София също ще може да научи повече за каузата на фондацията, в която кучета се обучават за асистенти и водачи на слепи хора, асистенти на деца с диабет, аутизъм, деца и възрастни с двигателни проблеми. Повече за инициативата ще разкаже управителят на сайта за обяви на недвижими имоти, Снежана Стойчева, която отново ще бъде и модератор на форума.

Снимка: Imoti.bg

Последната част на първи панел ще бъде върху обзорен поглед на статистиката за състоянието и тенденциите на пазара на недвижими имоти, а своята експертна оценка по темата ще даде д-р Свилен Колев – заместник-председател на Национален статистически институт.

Още от Built.bg:  Столтенберг в София: Да се преосмислят рестрикциите за използване на западно оръжие за военни цели в Русия

Вторият панел от бизнес срещата ще бъде дискусия върху “Предизвикателствата пред пазара на имоти”, водена от д-р Николай Лазаров от Пощенска банка, доц. Маню Моравенов от Българска фондова борса, инж. Георги Шопов от Националната асоциация на строителните предприемачи и Антон Илиев от Агенция за недвижими имоти КА 5.

На първия бизнес форум на Imoti.net, състоял се във Варна на 24 февруари, освен актуална информация за имотния пазар в морската столица, аудиторията имаше възможността да научи повече и за фондация “Очи на четири лапи”. Специален гост на първата за 2023 г. бизнес среща беше лабрадорът Пърси – водач на незрящия Кирил Кирчев, които грабна вниманието на публиката с добре тренираните си обноски, коментират от Imoti.net.

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

BUILT.BG С КАФЕТО СУТРИН

Започнете деня си с най-важното и интересното от света на строителството, икономиката и инвестициите. Всяка сутрин в 7 ч. Директно в имейла ви.

Още от Built.bg

Създателите

Коментари и анализи

Built.bg Podcast

Избрано за Вас

Инфраструктура

Архитектура

Градска среда и Урбанизъм

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

Бохемски истории

Be Green

Войната в Украйна

Последвайте ни

Запиши се за електронния бюлетин на Built

Само качествено съдържание, без спам