Бюлетин

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Електрохолд” ще бъде новото име на ЧЕЗ в България

“Електрохолд” ще бъде новото име на дружествата на ЧЕЗ в България от края на април 2022 г., съобщиха от компанията. Операторът на електроразпределителната мрежа в Западна България – ЧЕЗ Разпределение, ще се нарича “Електроразпределителни мрежи Запад” АД (ЕРМ Запад АД). Освен смяна на имената дружествата от групата ще представят нова корпоративна идентичност и нов брандинг.

“Електрохолд България” ЕООД ще е правоприемник на “ЧЕЗ България” ЕООД, “Електрохолд Продажби” АД – на “ЧЕЗ Електро България” АД, “Електрохолд Трейд” ЕАД ще е името на “ЧЕЗ Трейд България” ЕАД, а дружеството за осигуряване на ИКТ услуги ще се нарича “Електрохолд ИКТ” ЕАД.

Лого: Електрохолд

Съгласно нормативните изисквания акционерите на двете дружества – “ЧЕЗ Разпределение България” АД и “ЧЕЗ Електро България” АД, ще гласуват новите имена и лога на общи събрания в края на април. Ребрандирането на компаниите ще започне след одобрение от акционерите.

Това е поредна стъпка в стратегията на “Еврохолд България” АД след придобиването на седем компании на чешката “ЧЕЗ” Груп в България през юли 2021 г.

Новата идентичност отразява приемствеността в историята на дружествата, като същевременно подчертава корпоративната им принадлежност. Тя е изработена в съответствие със съвременното разбиране за динамично развиваща се компания, която осигурява енергия, дигитализира мрежата си, инвестира устойчиво и работи за подобряване качеството на живот. Брандингът отразява основните ценности на дружествата на “Електрохолд” – професионализъм, отговорност, ефективност, стабилност, доверие и иновативност.

Новият имидж на компаниите от групата ще се гради не само на промени в корпоративния визуален стил, но и в още по-усилена работа за повишаване на клиентската удовлетвореност и изграждане на доверие, широко навлизане на електронното обслужване, модернизация и дигитализация на мрежата, стратегия за въвеждане на иновации в крак с промените в сектора, устойчиво развитие и инвестиции.

Още от Built.bg:  Международната агенция за атомна енергия: Опасно близо сме до ядрена катастрофа в Запорожката АЕЦ

Смяната на имената и логата не налага клиентите да предприемат никакви допълнителни действия.

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

BUILT.BG С КАФЕТО СУТРИН

Започнете деня си с най-важното и интересното от света на строителството, икономиката и инвестициите. Всяка сутрин в 7 ч. Директно в имейла ви.

Още от Built.bg

Създателите

Коментари и анализи

Built.bg Podcast

Избрано за Вас

Инфраструктура

Архитектура

Градска среда и Урбанизъм

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

Бохемски истории

Be Green

Войната в Украйна

Последвайте ни

Запиши се за електронния бюлетин на Built

Само качествено съдържание, без спам