Бюлетин

Комисията по регионална политика днес няма да заседава поради липса на кворум

Поради липса на кворум Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление днес няма да заседава, обяви председателят й Настимир Ананиев.

Колегите от ГЕРБ, ДПС и ИТН са запразнили, коментира Ананиев и допълни, че явно за тях не са важни подготвените за днес законодателни промени.

Той съобщи, че тази седмица ще има извънредно заседание на комисията, на което ще бъдат обсъдени проектозаконите, включени в днешния й дневен ред. Нас не ни притеснява новото мнозинство, искаме дебат, а залата да реши какво ще подкрепи, каза Ананиев и допълни, че явно отсъстващите депутати се притесняват от това да се чуят различни мнения и опции.

Днес комисията трябваше да обсъди на първо четене Законопроект за допълнение на Закона за обществените поръчки, внесен от Ивайло Мирчев и група народни представители, Законопроекти за допълнение на Закона за устройство на територията, внесени от Костадин Костадинов и група народни представители, от Владислав Панев и група народни представители и от Александър Дунчев, Законопроекти за допълнение на Закона за пътищата, внесени от Министерския съвет и от Настимир Ананиев и група народни представители, както и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за местното самоуправление и местната администрация, внесен от Зарко Маринов и група народни представители.

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

Още от Built.bg:  Борислав Сарафов започва проверка на ръководството на Българския футболен съюз Борислав Михайлов

BUILT.BG С КАФЕТО СУТРИН

Започнете деня си с най-важното и интересното от света на строителството, икономиката и инвестициите. Всяка сутрин в 7 ч. Директно в имейла ви.

Още от Built.bg

Създателите

Коментари и анализи

Избрано за Вас

Инфраструктура

Архитектура

Градска среда и Урбанизъм

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

Бохемски истории

Be Green

Войната в Украйна

Built.bg Podcast

Последвайте ни

Запиши се за електронния бюлетин на Built

Само качествено съдържание, без спам