Бюлетин

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Комисията по регионална политика днес няма да заседава поради липса на кворум

Поради липса на кворум Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление днес няма да заседава, обяви председателят й Настимир Ананиев.

Колегите от ГЕРБ, ДПС и ИТН са запразнили, коментира Ананиев и допълни, че явно за тях не са важни подготвените за днес законодателни промени.

Той съобщи, че тази седмица ще има извънредно заседание на комисията, на което ще бъдат обсъдени проектозаконите, включени в днешния й дневен ред. Нас не ни притеснява новото мнозинство, искаме дебат, а залата да реши какво ще подкрепи, каза Ананиев и допълни, че явно отсъстващите депутати се притесняват от това да се чуят различни мнения и опции.

Днес комисията трябваше да обсъди на първо четене Законопроект за допълнение на Закона за обществените поръчки, внесен от Ивайло Мирчев и група народни представители, Законопроекти за допълнение на Закона за устройство на територията, внесени от Костадин Костадинов и група народни представители, от Владислав Панев и група народни представители и от Александър Дунчев, Законопроекти за допълнение на Закона за пътищата, внесени от Министерския съвет и от Настимир Ананиев и група народни представители, както и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за местното самоуправление и местната администрация, внесен от Зарко Маринов и група народни представители.

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

Още от Built.bg:  Джо Байдън се оттегли от канпанията за президент на САЩ

BUILT.BG С КАФЕТО СУТРИН

Започнете деня си с най-важното и интересното от света на строителството, икономиката и инвестициите. Всяка сутрин в 7 ч. Директно в имейла ви.

Още от Built.bg

Създателите

Коментари и анализи

Built.bg Podcast

Избрано за Вас

Инфраструктура

Архитектура

Градска среда и Урбанизъм

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

Бохемски истории

Be Green

Войната в Украйна

Последвайте ни

Запиши се за електронния бюлетин на Built

Само качествено съдържание, без спам