Бюлетин

Находчиви и талантливи предприемачи ще мерят сили в конкурс за стратъп компании

Представители на стартъп и скейлъп компании могат да участват в конкурса “Фаундърс тудей” (Founders Today) и да се срещат с представители на успешните примери от бизнес средите като основатели и мениджъри на малки и средни компании, съобщи организаторът “Инвестор медия груп” (Investor Media Group). Желаещите да се включат в проекта могат да се регистрират до 31 август.

Конкурсът дава възможност на шестима успешни създатели на стартиращи компании да получат пакети за реклама в каналите на “Инвестор медия груп” и ексклузивна менторска сесия с утвърден български предприемач, която ще се проведе на 28 септември. Менторите, които ще се включат са Иван Александров – Основател и изпълнителен директор на eBag; Станимир Василев – Съосновател на МФГ Инвест ЕАД; Георги Малчев – Управляващ съдружник в xplora.bg; Валери Вълчев – Главен изпълнителен директор и съосновател на Paynetics и Веско Колев – Главен изпълнителен директор и основател на Icanpreneur.

Един от участниците ще получи възможността да се включи в следващата акселераторска програма на The Founder Institutе, а друг ще може да се възползва за 2 месеца от коуъркинг пространство, осигурено от Betahaus Sofia.

Генерални партньори на конкурса “Фаундърс тудей” са “УниКредит Булбанк” и MFG.

Основни партньори са Българската банка за развитие и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Събитието се организира с подкрепата на Българска Фондова Борса, Concord Asset Management, “Devin Изворна”, Inter Expo Center, “Винарна Ловико Сухиндол”, Mascaret и J Point +.

Институционални партньори са Българската предприемаческа асоциация, Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска финтех асоциация, The Founder Institute, Entrepreneurs Night Out, 9Academy, Френско-българската търговска и индустриална камара, CEED Bulgaria, Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) и Betahaus Sofia.

Още от Built.bg:  КАБ: От 2024 г. часовата ставка за предоставяне на архитектурни услуги да бъде увеличена на 125 лв.

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

BUILT.BG С КАФЕТО СУТРИН

Започнете деня си с най-важното и интересното от света на строителството, икономиката и инвестициите. Всяка сутрин в 7 ч. Директно в имейла ви.

Още от Built.bg

Създателите

Коментари и анализи

Избрано за Вас

Инфраструктура

Архитектура

Градска среда и Урбанизъм

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

Бохемски истории

Be Green

Войната в Украйна

Built.bg Podcast

Последвайте ни

Запиши се за електронния бюлетин на Built

Само качествено съдържание, без спам