Бюлетин

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Schneider Electric провежда конкурса за интериорен дизайн „Елементи“

София, 8 октомври 2021 г.  Schneider Electric България, лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, набира участници в конкурса „Елементи“ за студия по интериорен дизайн и архитектура, както и за творци на свободна практика от България и Албания.

Регистрацията за участие вече е отворена и продължава до 28-и февруари 2022 г. Всяко студио или дизайнер може да се включи с реализиран проект на пространство, в което са използвани ключове, контакти и/или други устройства за управление на дома от Schneider Electric.

Конкурсът провокира към фокус върху елементите от дизайна и начина, по който те допринасят за цялостния стил и внушение на пространствата. С експертната помощ на журито, съставено от утвърдени имена в интериорния дизайн, той насочва прожекторите към ролята на детайла за изграждането на стил в интериорното решение.

Основните стандарти за оценка на проектите в конкурса „Елементи“ отразяват ценностите на Schneider Electric и професионалния поглед на участниците в журито“, посочват от екипа, поел организацията на „Елементи“ в Schneider.„Наред с ролята на детайла за цялостното въздействие, оптимизацията на пространството, ергономията и оригиналността на решението, критериите на журито включват също екологичността и природосъобразността на проекта, защото тази тема повече не може да бъде изключвана от стила ни на живот“, допълват от компанията.  

Състав на журито и награди на „Елементи“ 

Журирането в конкурса „Елементи“ ще се проведе от 1-ви до 18-и март 2022 г. Журито е в състав Кристина Маркова (търговски директор дистрибуция в Schneider Electric), Краси Капитанов (дизайнер с фокус върху обществени интериори) и Генчо Гоев (собственик на студио „Гоев” и националната платформа DIBLA).

Още от Built.bg:  Недостигът на работна ръка във Великобритания се превърна в хроничен проблем

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени и наградите връчени на церемония през март 2022 г. в България. Голямата награда е безплатно пътуване до Испания и ексклузивно посещение в завод на Schneider Electric, в който се произвежда наградена с Red Dot за дизайн серия UNICA. Двама души от отличеното с второ място студио или екип ще могат да се насладят на ексклузивно обслужване в бутиков комплекс Uva Nestum Wine & SPA в България, а ако студиото е от Албания, наградата ще бъде почивка в хотел Folie Marine в средиземноморската страна. Със специална награда – Apple таблет, Schneider Electric ще отличи и проекта, получил най-много гласове от публиката.

Условия за участие

В конкурса се допускат интериорни проекти, завършени в периода юли 2021 – февруари 2022. Всеки автор може да се регистрира за участие само с един проект. Регистрацията се осъществява единствено чрез микросайта на Schneider Electric за конкурса „Елементи“.

Пълните условия за конкурса са изложени тук.

За Schneider Electric:

Целта на Schneider е да даде възможност на всички да се възползват максимално от енергията и ресурсите на планетата за постигането на напредък и устойчивост за всички. Ние наричаме това Life Is On.

Нашата мисия е да бъдем вашият дигитален партньор за устойчивост и ефективност.

Ние управляваме дигиталната трансформация чрез интегриране на водещи в световен мащаб процеси и енергийни технологии, облачни платформи, контрол, софтуер и услуги през целия жизнен цикъл за осъществяването на интегрирано управление на компании, домове, сгради, центрове за данни, инфраструктура и промишлени сектори.

Ние сме най-локалната от глобалните компании. Поддръжник сме на отворените стандарти и екосистемите за партньорство, които приемат и се вдъхновяват от нашите споделени смислени цели и ценности за приобщаване и овластяване.

Още от Built.bg:  Предстои реставрация на Доходното здание в Русе

www.se.com 

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

BUILT.BG С КАФЕТО СУТРИН

Започнете деня си с най-важното и интересното от света на строителството, икономиката и инвестициите. Всяка сутрин в 7 ч. Директно в имейла ви.

Още от Built.bg

Създателите

Коментари и анализи

Built.bg Podcast

Избрано за Вас

Инфраструктура

Архитектура

Градска среда и Урбанизъм

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

Бохемски истории

Be Green

Войната в Украйна

Последвайте ни

Запиши се за електронния бюлетин на Built

Само качествено съдържание, без спам