Бюлетин

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

София е домакин на три строителни изложения

Изложенията “Архитектурно-строителна седмица” и “Експомебел” ще бъдат открити на днес в Интер експо център – София, съобщиха организаторите на форумите. За първи път се организира и АТЕСТ ЕКСПО, посветено на едрата строителна техника и механизация. Изложенията могат да бъдат посетени до 2 април.

В рамките на “Архитектурно-строителната седмица” ще бъдат представени строителна техника, машини, инструменти, изолации, строителни материали, дограми, врати, прозорци, санитарно оборудване, енергийно ефективно, екологично и функционално строителство. Съпътстващата програма на изложението предвижда днес да има кръгла маса на тема “Експерименталното сеизмично инженерство в България – състояние и перспективи”.

“Търгове по Закона за обществените поръчки и инженеринг в строителството”  и “Предизвикателствата пред образованието” са теми на дискусии, организирани от Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране и от Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост, които ще се състоят на 31 март. На 1 април ще има презентация на Националната компания индустриални зони, както и дискусионен форум “Перспективи за развитие на кръговата икономика в строителния сектор”, организиран от Камарата на строителите в България.

“Експомебел” е специализирано изложение за всички видове мебели и интериорен текстил, форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането. Изложбата има за цел да събере на едно място различни стилове, класическо и модерно обзавеждане, бутикови и дизайнерски мебели. Да създаде палитра от възможности, благодарение на която потребителят да получи отговори и да направи избор сред водещите български производители и представителите на чуждестранни марки.

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

BUILT.BG С КАФЕТО СУТРИН

Започнете деня си с най-важното и интересното от света на строителството, икономиката и инвестициите. Всяка сутрин в 7 ч. Директно в имейла ви.

Още от Built.bg

Създателите

Коментари и анализи

Built.bg Podcast

Избрано за Вас

Инфраструктура

Архитектура

Градска среда и Урбанизъм

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

Бохемски истории

Be Green

Войната в Украйна

Последвайте ни

Запиши се за електронния бюлетин на Built

Само качествено съдържание, без спам