Бюлетин

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Трите принципа на Васил Терзиев: Какво обеща бъдещият кмет на София

Ще работим за интересите на всички софиянци – и тези, които ме подкрепиха, и тези, които не ме подкрепиха. Това каза Васил Терзиев, беше избран за кмет на София. По време на пресконференцията участваха и лидерите на коалицията Атанас Атанасов, Христо Иванов, Борис Бонев, Владислав Панев.

Първо искам да благодаря на всички хора, които повярваха, че бъдещето на техния град зависи от самите тях. Промяната е труден процес, но се случва, каза в уводните си думи съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков.

Васил Терзиев също благодари на всеки един човек, който е гласувал доверие. Всеки един от вас е причината ние да бъдем оптимисти, че София я чакат по-добри времена, заяви Терзиев.

Снимка: БТА 

Той благодари и на политическите лидери от местната коалиция, която гласува доверие на неговата кандидатура. Благодаря на щаба и на всички хора, които месеци неуморно работиха да направим една позитивна кампания.

Съзнаваме, че ни чака страшно много работа, няма да ни е лесно, заяви Терзиев. Той обеща да се ръководи от три важни принципа: винаги публичният интерес да бъде над всичко, да въвличат гражданите и бизнеса в решенията, които се взимат и да има активна комуникация.

Ще водим много активна борба с корупция, злоупотреби и клиентелизъм. Ще бъда – и аз, и екипът ни, кмет на всички софиянци, добави той и обеща, че ще работи за интересите на всички – и на тези, които са го подкрепили, и на тези, които не са.

Снимки: БТА

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

BUILT.BG С КАФЕТО СУТРИН

Започнете деня си с най-важното и интересното от света на строителството, икономиката и инвестициите. Всяка сутрин в 7 ч. Директно в имейла ви.

Още от Built.bg

Създателите

Коментари и анализи

Built.bg Podcast

Избрано за Вас

Инфраструктура

Архитектура

Градска среда и Урбанизъм

BUILT.BG DAILY

Започнете деня си с историите, които нашите редактори ще изберат за Вас.

Ние уважаваме Вашите лични данни и няма да ги споделим с никого. Може да се отпишете по всяко време.

Бохемски истории

Be Green

Войната в Украйна

Последвайте ни

Запиши се за електронния бюлетин на Built

Само качествено съдържание, без спам